Kategorier
Studieliv

Beauty-tips på SU-budget

Som studerende er det en udfordring at finde en beauty-rutine, der passer til det stramme SU-budget. Det kan være en dyr affære at se godt ud – men det behøver det heldigvis ikke at være. Her er 3 gode tips til at spare penge på skønhed.

Lav dine egne skønhedsprodukter af naturlige ingredienser.

1. Lav det selv

Man kan med fordel lave sine egne skønhedsprodukter ud af naturlige ingredienser, som man måske endda allerede har i huset. Du kan f.eks. lave din egen scrub af salt eller sukker og citron eller lave en forkælende ansigtsmaske af avocado, olivenolie eller honning.

Kokosolie er også lidt af et vidundermiddel og kan blandt andet bruges som skånsom makeupfjerner og som plejende serum for negle og neglebånd.

2. Gå efter alt-i-en produkter og refill

Jo færre produkter, du skal ud og købe for SU’en, jo bedre. Derfor kan det være en rigtig god idé at gå efter alt-i-en produkter, som f.eks. BB-cream eller CC-cream, der både fungerer som dagcreme, primer, foundation og solbeskyttelse.

Desuden er der ofte en del penge at spare ved at gå efter produkter med refill mulighed – og det er ovenikøbet et mere miljøvenligt alternativ. Se eksempler på lækker makeup med refill på Qland.dk

3. Prioriter hudpleje

Sæt din hud øverst på listen over skønhedsprioriteter. En sund hud ser pænere ud og mindsker behovet for makeup – og hvis makeuppen rækker længere, gør dine penge også.

Prioriter at købe få, men gode rense- og plejeprodukter til din hud, og sørg for at drikke masser af vand, meget gerne suppleret af en dejlig detox grøn te med ingefær i ny og næ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *